Szesz-, bor-, söripar

Most először, november 17-én egy éjszakára megnyitják kapuikat az ország legmodernebb gyárai az érdeklődők előtt. A programban két élelmiszeripari cég is részt vesz.


Az Ipar 4.0 Mintagyár projekt népszerűsítése keretében bejelentették a Modern Gyárak Éjszakája programot. Az érdeklődők november 17-én 16 és 22 óra között meglátogathatják az ország legmodernebb gyárait.

Az Ipar 4.0 projekt első szakaszának fő célkitűzése a szemléletformálás, amely megismerteti az új módszerek és technológiák előnyeit a termelő kkv-kkal, a Modern Gyárak Éjszakája program pedig a pályaválasztás előtt álló fiatalokat és a jelenlegi munkavállalókat kívánja elérni. Mintegy 25 magyarországi gyár nyitja ki kapuit, hogy az érdeklődők gyakorlatban is megtapasztalhassák a legújabb fejlesztéseket. Ezek között van két élelmiszeripari üzem is.

Az egyik a Coca-Cola HBC Magyarország NaturAqua palackozóüzeme Zalaszentgróton. A NaturAqua sikertörténete 15 évvel ezelőtt indult el Zalaszentgrótról. Az itt található kútból kinyert tiszta, természetes és semleges ízvilágú ásványvizet 2002 végén kezdte palackozni a Coca-Cola HBC Magyarország. A cég a mai napig több mint 10 milliárd forintot költött a korszerű, fenntartható megoldásokat is alkalmazó NaturAqua-üzem kialakítására és fejlesztésére, ahol az elmúlt évtizedben 1 milliárd liter természetes ásványvizet palackoztak.

A másik a HELL ENERGY Magyarország Kft. szikszói energiaital-palackozó üzeme. Az üzemet 2012-ben jelölték a termelővállalatok Oscar díjának számító Strategic Manufacturing Awards díjra, és a termelőegységet Európa TOP 3 gyára között tartják nyilván. Modern Gyárak Éjszakája program során a gyárba érkező látogatók egy rövid prezentáció révén nyernek bepillantást a HELL ENERGY életébe: a termékekről, a kiterjedt disztribúcióról, a márkát jellemző marketingtevékenységről hallgathatnak meg egy ismertetőt, amit a teljes gyártási folyamat végigkísérése követ majd. A programon való részvétel feltétele a betöltött 18. életév.

A programról további részletek itt olvashatók.

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok