Növénytermesztés

Magyarország legismertebb agrárdíjáért való versengést idén is kiírta a szervező agrotrend.hu. Most is olyan gazdálkodókat, agrár-egyetemistákat keresnek, akik érdemben gyakorolják a társadalmi szerepvállalás méltó cselekedetét.


Minden olyan segítség, támogatás, közérdekű cselekedet társadalmi szerepvállalásnak minősül, amit valaki nem pénzért csinál, hanem meggyőződésből, saját akaratból és térítés nélkül. Sok ilyen gazdálkodó van, akik a vidéki élet bázisát jelentik, akik nélkül egy-egy település már-már nem is tudna létezni, egy-egy óvoda, egyesület, egyházközség, vagy zenekar, esetleg sportegyesület is nehezen tudna fennmaradni.

Őket keresik először a jelölési folyamat során, amely 2017. október 1-től 31-ig tart. A jelöltek közül a zsűri kiválasztja a döntősöket és a kategóriagyőzteseket. A 2018. február 10-i gálaesten pedig kiderül, hogy a kategóriagyőztesek közül ki lesz az abszolút győztes, azaz az év agrárembere. Januárban pedig egy közönségszavazás is lesz a Facebookon, amelynek az első helyezettje lesz a közönségdíjas győztes, az ő kiléte is a gálán derül ki.

Az idei díjazás fővédnöke Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

A jelöléseket a itt elérhető linken keresztül várják a szervezők.


(forrás: agrotrend.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok