Környezetgazdálkodás

2018. június 6-7-én Gödöllőn kerül sor a FORBIO szakértői és vállalkozói fórumra, amelyen az alternatív földhasználatú területeken történő energetikai célú biomassza-termelés és -felhasználás lesz középpontban.


A rendezvény célja, hogy nemzetközi és hazai jó gyakorlatok és sikeres példák bemutatásán keresztül nyújtson átfogó képet az igénybe vehető támogatásokról, a törvényi előírásokról, valamint a bioenergetikai fejlesztések környezeti és gazdasági hatásairól. A rendezvény kitűzött célja Magyarország bioenergetikai helyzetének feltérképezése a piaci szereplők közreműködésével.

A FORBIO projekt az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásával valósul meg. A Horizont 2020 projekt a megújuló energia, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés témakörökben aktív kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeket végző Geonardo Kft. részvételével zajlik.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs szándékot e-mailben szükséges jelezni a következő címeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További részletek a rendezvény ismertetőjében és programjában találhatók.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei