A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága elindította „FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!” című programsorozatát, amely során szemléletformáló üzemlátogatásokat szervez az élelmiszeripari vállalkozások számára.
A program keretében első alkalommal az Eisberg cégcsoport magyarországi üzemének működésébe nyerhettek bepillantást az érdeklődők szeptember 17-én. Gazsi Zoltán, a társaság ügyvezető igazgatója (alsó képen, középen) többek között a hatékony munkaerő-megtartásról tartott előadást, de kitért a megfelelő munkakörnyezet, ezzel együtt a hatékony munkaerő-bázis kialakítására is. A szakember elmondta: az ilyen jellegű fejlesztésnek köszönhetően a vállalatok szélesebb munkavállalói réteget is meg tudnak szólítani, észszerűbbé válhat a munkaszervezés, továbbá növelhető a munkavállalók lojalitása.
Kiemelte azt is, hogy már kisebb változtatásoknak köszönhetően csökkenthetőek a felesleges kiadások és mérsékelhető a gyártási veszteség. Ráadásul vállalati mérettől és termékkörtől függetlenül mindenki számára elérhető.
A fórum videós összefoglalója itt érhető el.
Az elhangzott előadások anyagai pdf itt (9.78 MB) és pdf itt (7.39 MB) érhetők el.
(nak.hu) (Fotó: Hatvanger Zoltán)