Gazdaságfejlesztés

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara (DE-GTK) a duális képzési rendszerét szeretné hatékonyabbá tenni, amihez egy kérdőíven keresztül kérik a vállalkozások véleményét.


A vállalatok és a felsőoktatási intézmények együttműködése mindkét fél számára kiemelt jelentőségű. A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara már eddig is számos nonprofit és forprofit szervezettel alakított ki jó kapcsolatot, amelynek keretében többek között kihelyezett tanszékek, duális partneri megállapodások és kutatási együttműködések jöttek létre. A kar fontos célkitűzése továbbra is a szervezeti partnerek igényeinek alapos megismerése és az együttműködés folyamatos fejlesztése.

Az itt elérhető kérdőívben feltett kérdésekre adott válaszok segítségével szeretnék felmérni, hogy a szervezetek milyen együttműködési formákban látják az együttműködés lehetőségeit (a kitöltés körülbelül 7-10 percet vesz igénybe). A kérdőívet 2018. december 7-ig lehet kitölteni. A válaszokat további harmadik személy felé semmilyen formában nem továbbítják!

Köszönjük együttműködését!


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei