Megyei hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága és a Békés Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya közös szervezésében a megyében megkezdődtek a területalapú támogatások igényléséhez kapcsolódó tájékoztató fórumok.


A megyei szinten nyolc helyszínt érintő fórumsorozat célja helyben felkészíteni, valamint aktuális információkkal ellátni a gazdálkodókat a minél pontosabb kérelembeadások érdekében. Az első rendezvény Kondoroson volt 2017. április 10-én, majd még aznap Orosházán került sor a következő előadásra.

A NAK részéről Dr. Kulcsár László megyei elnök köszöntötte a jelenlévőket, és kiemelte, a mostani előadássorozat célja, hogy a gazdálkodók helyben, naprakész információkat kapjanak a támogatásokról. Papp Gergely, a NAK szakmai-főigazgató helyettese beszélt a 2020 után várható uniós támogatásokról, majd Kovács Gyula megyei fő-falugazdász a legfontosabb változásokat emelte ki az idei évi kérelmekhez kapcsolódóan. A BMKH részéről dr. Rákóczi Attila, az Agrár-és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály vezetője a szervezeti átalakításokról és a támogatásokban végbemenő legfontosabb változásokról beszélt.

A fórumsorozat a következő napokban is folytatódik. Részletes program itt érhető el.

 


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok