Megyei hírek

Az idei Szolnoki Gulyásfesztivál keretében tartották meg az „Agrárkonferencia a Magyar Konyháért” elnevezésű tanácskozást, amelyen a NAK élelmiszeripari igazgatója is előadott.


A szeptember 7-i rendezvényen részt vevők előadásokat hallhattak a magyar konyha, illetve a magyar vendéglátás és a magyar agrárium kapcsolatáról. A konferencián előadást tartott Keleti Marcell, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeripari igazgatója is.

A gulyásfesztivál szeptember 9-i napján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága ,,Megyei ízek utcája” elnevezéssel kóstolással egybekötött vásárt szervezett 25 helyi és térségi élelmiszeripari előállító bevonásával. Az érdeklődők prémium kategóriás termékekből válogathattak: köleses sütemények, lekvárok, szörpök, húsok, péksütemények, száraztészták, mézek, paprikák, sajtok, rétesek, levesporok várták az érdeklődőket.

Az igazgatóság munkatársai a kamarai szolgáltatásokat népszerűsítették, a tagság által felmerülő kérdéseket megválaszolták. A NAK sátrához látogató tagok, vendégek megkóstolhatták a megyei munkatársak által készített gulyást is.

 

Képgaléria az eseményről

 


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok