Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tartályosgáz-felhasználásban érdekelt tagjai számára szolgáltatót ajánl a 2018/2019. gázévi energiaköltségek csökkentése és a szolgáltatás minőségnövelése céljából. A tagi igények megismeréséhez egyszerűsített felmérés indul.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a tagjai számára nyújtandó energetikai szolgáltatások keretében – az alkalmazott árpolitikára és a szolgáltatás minőségére vonatkozó – ajánlatkérési felhívást tett közzé 2018. februárjában a Magyarországon érvényes engedéllyel és megfelelő jogosultsággal rendelkező tartályos gázforgalmazással, valamint gáztartályok létesítésével és karbantartásával foglalkozó szolgáltatók körében.

A NAK – a felhívásra érkezett ajánlatok kiértékelése alapján – a legkedvezőbb árpolitikával rendelkező, a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó és az ellátásbiztonságot leginkább garantáló szolgáltatót fogja azoknak a tartályosgáz-felhasználásban érdekelt kamarai tagoknak a figyelmébe ajánlani, akiknek a jelenlegi, erre vonatkozó szerződése lejárt, vagy a közeljövőben le fog járni, illetve akik ezen a piacon újonnan megjelenő fogyasztók.

A tartályosgáz-fogyasztási szokások, illetve -igények megismeréséhez március 26-án felmérés indult a kamarai tagjai körében. A NAK portálján az e-irodán történő bejelentkezés után a „Kamara” menüpont „Tartályos gáz igényfelmérés” almenüpont alatt április 2-ig lesz megtalálható az online kitöltendő felmérés. Néhány egyszerűen megadható információ, illetve fogyasztási adat közlése szükséges. A kitöltést segíti a jelenlegi tartályosgáz-ellátásra vonatkozó szerződés előkészítése, amennyiben a tagok már rendelkeznek ilyen szerződéssel.

Az érdeklődő és a 2018/2019-es gázév vonatkozásában szerződni képes kamarai tagok számára a NAK által ajánlott szolgáltatónak a későbbiekben, egy előre egyeztetett időpontban ingyenes helyszíni szemle lehetőségét biztosítja a telepítendő eszközpark, a telepítési feltételek és költségek meghatározásához. Amennyiben a szemle alapján készített árajánlatot elfogadják, akkor a kamarai tagok egyénileg szerződnek majd le a szolgáltatóval a NAK felhívásra érkezett nyertes ajánlat keretfeltételei mentén. A keretfeltételeket és a szolgáltató kilétét az érdeklődő, felmérésben résztvevők a kiválasztott szolgáltató publikussá válása után ismerhetik meg.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei