Országos hírek

A tartályos gázt használó vagy használni tervező kamarai tagok a MOL-tól vehetik igénybe a kedvezményes szolgáltatást, miután e céggel kötött megállapodást a kamara. Az igénybevételhez egy egyszerűsített adatlap kitöltése és beküldése szükséges.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai energiaköltség-csökkentését elősegítő megállapodást kötött a MOL Nyrt.-vel (MOL). Ennek alapján a MOL a tartályos gázt használó vagy azt használni tervező kamarai tagoknak kedvezményes tartályosgáz-szolgáltatást nyújt. (A NAK korábbi ajánlatkérési felhívására beérkezett ajánlatok kiértékelése alapján a MOL a legkedvezőbb árral rendelkező, legjobb minőségű tartályosgáz-szolgáltatást nyújtó és az ellátásbiztonságot leginkább garantáló vállalat.) A lehetőség minden olyan kamarai tagot érinthet, aki a kiszámíthatóságot, kényelmet, gyors ügyintézést és kedvező árakat keresi, és akinek a jelenlegi tartályosgáz-ellátásra vonatkozó szerződése lejárt vagy a közeljövőben le fog járni, illetve aki ez a piacon újonnan megjelenő fogyasztó.

A kedvezményes tartályosgáz-programban való részvétel iránt érdeklődő kamarai tagoknak egy egyszerűsített felmérő dokumentumot szükséges kitölteniük – az e-irodán történő bejelentkezés után (http://www.nak.hu/kamara/tartalyos-gaz-igenyfelmeres) – és online beküldeniük a nyár során mihamarabb, amennyiben már a 2018/2019. gázév elejétől a NAK által ajánlott szolgáltatótól szeretnének tartályos gázt vételezni. Egyéb esetben a kitöltés és a beküldés később is elvégezhető, folyamatosan lehet csatlakozni a programhoz.

A felmérésben az ajánlat iránt érdeklődést és az adatátadásához hozzájárulást jelző kamarai tagok elérhetőségeit a NAK átadja a MOL számára. Ezen tagok – egy előre egyeztetett időpontban – ingyenes helyszíni szemle keretében fogadják a MOL munkatársait a telepítendő eszközpark, a telepítési feltételek és a költségek meghatározásához. Amennyiben a szemle alapján készített árajánlatot elfogadja a tag, akkor egyénileg tud majd leszerződni a MOL-lal, aki a NAK által elért előnyöket és kedvezményeket biztosítja számára.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei