Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Tanuljunk együtt!” programsorozata tovább folytatódik: novemberben a pálinka- és párlatkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.

 

A kamara 2017-ben indította el a „Tanuljunk együtt!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok programsorozatát. A rendezvénysorozat 2018. második félévében már bővített tematikával folytatódott: az oltós és savanyított tejtermékek készítése mellett vörösáru-gyártás, illetve zöldség- és gyümölcsfeldolgozás témákban lett meghirdetve, és a nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel új szakágazattal színesedik. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága szervezésében ősszel elindul „Tanuljunk együtt! – Pálinka- és párlatkészítés” program is.

A szakmai napot 2018. november 16-án tartjuk egynapos rendezvény keretében Mogyoródon. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs felület itt érhető el. A rendezvényen – a befogadó hely kapacitásának megfelelően – 12 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget.

Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Kérdés esetén további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

(NAK)

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei