Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara portálján augusztus közepétől elérhető a tagi villamosenergia-igényeket felmérő kérdőív, amelynek kitöltése alapján történik meg a 2017 őszén kiírandó, alacsonyabb energiaárat célzó tender meghatározó részleteinek kialakítása. A kérdőív beküldési határideje augusztus 31-ről szeptember 10-re módosul az elmúlt két hétben érkezett tagi visszajelzések alapján. A kérdőív kitöltő felületén lehetőség lesz továbbá egy, a tender kialakításához szükséges táblázat kitöltésére kizárólag azon tagok számára, akik a szerződéseiket üzleti titoktartási kötelezettség okán nem adhatják át.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara portálján augusztus közepétől érhető el a tagi villamosenergia-igényeket felmérő kérdőív, amelynek kitöltése alapján történik meg a 2017 őszén kiírandó, alacsonyabb energiaárat célzó tender meghatározó részleteinek kialakítása. A tagság kérését teljesítve - a nyári szabadságolásokra, illetve a kérdőív hiánytalan kitöltéséhez szükséges adatok és dokumentumok összegyűjtésének időigényére tekintettel - a kérdőív beküldésének határideje augusztus 31-ről szeptember 10-re módosul.

A villamosenergia-igényeket felmérő kérdőívben a tender paramétereinek kialakításához minimálisan szükséges adatmennyiség hiánytalan megadása szükséges a tagok részéről. A kérdőív a jelenlegi villamos energia kereskedelmi szerződés kondícióira, a jelenlegi villamosenergia-fogyasztás mennyiségére, illetve a jövőre várható éves villamosenergia-felhasználás mértékére, valamint a tenderrel kapcsolatos információk átadásához szükséges elérhetőségekre kérdez rá. A kitöltőnek ezek mellett néhány releváns dokumentum kötelező csatolását és a vonatkozó nyilatkozatok elfogadását is meg kell tennie.  

A NAK azon érdeklődő tagjai, akik a kereskedelmi és a hálózathasználati szerződéseiket, valamint a havi áramszámlájukat - üzleti titoktartási kötelezettség okán - jelen formájukban nem tölthetik fel az on-line felületen a kérdőív kitöltésének részeként, szintén érdemes felkeresi a kérdőív felületét. Számukra jó hír, hogy a titoktartási kötelezettség azzal is betartható lehet, hogy a kereskedőre vonatkozó összes adatot, illetve - ha ezt a kamara tagja mindenképpen szükségesnek ítéli meg - a villamos energia árra vonatkozó adatot felismerhetetlenné teszi, és ilyen formában csatolja fel a szerződést és a számlát a felületen. Amennyiben a fenti megoldási javaslattal mégsem tartható be a kereskedelmi szerződés titoktartásra vonatkozó rendelkezése, úgy a kérdőív on-line felületéről letölthető, a kereskedelmi és hálózathasználati szerződés alapján kitöltendő, a tender alapadatainak megállapításához szükséges táblázatot szükséges kitöltve csatolni a szerződések és a számla helyett.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok