Gazdaságfejlesztés

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (BME FIEK), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) közös online szakmai tanácskozást szervez „EU HORIZONT EURÓPA Európai Partnerségek” címmel, 2020. december 1-jén.

A rendezvényre történő regisztráció nyitott minden érdeklődő szakember részére, azonban a szakmai tanácskozásra elsősorban a hazai kutatók jelentkezését várják, ugyanis a rendezvény fő célja, hogy a hazai kutatók bepillantást nyerjenek az Európai Unió 2021-ben induló Horizont Európa K+F Keretprogramjába, illetve annak jelentős kezdeményezéseibe, az Európai Partnerségek (EP) programjaiba.


A rendezvény keretei között a résztvevők megismerkedhetnek a Horizont Európa K+F Keretprogram előkészítésének friss fejleményeivel, valamint röviden bemutatásra kerülnek azok az EU-s K+F Partnerségek, amelyek kiemelten fontosak Magyarország innovációja és versenyképessége szempontjából.


Az online rendezvény időpontja: 2020. december 1. 14:00-16:30 óra, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes programról, a regisztrációról, illetve az online esemény helyszínéről bővebb tájékoztatás az NKFIH oldalán található.

(NAK/Nagy Szilvia)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei