Gazdaságfejlesztés

2020. december 3-ig lehet jelentkezni a „Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben – jó gyakorlatok” című pályázatra, amelyre agrárvonatkozású témákat is várnak.


Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány a tudásátadás támogatására, elősegítésére létrejött Kurázsi Konzorcium égisze alatt 2020-ban is pályázatot hirdetett „Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben – jó gyakorlatok” címmel. A pályázat nyertese megkapja a „Tudásbarát szervezet 2020” – díjat.

A pályázat során választható nagyobb kategóriák:
-    A vállalaton belüli tudásátadás eszközei, folyamata, tudásbrókerek a cégen belül
-    A tudásmegosztás digitális eszközei, módszerei.  A kategória két alkategóriát tartalmaz: A tudástranszfer digitális eszközei/E-learning, információmegosztó felületek – „szakosodott” belső kommunikáció; A tudástranszfer digitális eszközei/E-learning tudásmegosztó felületetek az agrárágazatokban – „szakosodott” belső kommunikáció
-    Klasszikus generációváltás – szakmák átadása generációk között

A pályázat beküldési határideje: 2020. december 3. (csütörtök). A nyertesek a pályázat eredményéről 2020. december 8-ig értesítést kapnak. Eredményhirdetés 2020. december 10-én.

További részletek itt.


(forrás: SEED)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei