Szeptember 24-től érhető el a Liba friss húsa pályázat a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyiroda oldalán.
A védjegyrendszerbe a fiatal liba, és liba húsával, illetve a vágási életkor, valamint a hasznosítási irány szempontjából a KMÉ védjegyre pályázó liba frisshús megnevezései az általános hazai gyakorlattal lehetnek csak összhangban. A védjegyhasználatra a húsvizsgálattal fogyasztásra alkalmasnak ítélt és „A” osztályú húsminősítési kategóriába besorolt termékekkel lehet pályázni. A pályázatok összeállításával, beadásával kapcsolatban a Védjegyiroda munkatársai akár telefonon (+36-30/306-4238), akár elektronikus úton (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) készséggel állnak tagjaink rendelkezésére.
A Speciális tanúsítási követelmények az alábbi oldalon találhatók: https://kme.hu/palyazoi-oldal/szabalyzatok-kovetelmenyek.
(NAK/Honti Péter)