A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága szakmai rendezvényt tart június 21-én, amely az élelmiszeripari vállalatok tudásnövelését, fejlesztését hivatott elősegíteni különböző témájú előadásokon és kiállításokon keresztül.
A rendezvény célja az élelmiszer-feldolgozó tevékenységet folytatók számára olyan gyakorlati tudásanyag átadása, mely hozzájárul a versenyképességük fokozásához,
- erőforrás-hatékonyságuk növeléséhez, minőségi rendszerekhez és tanúsítási rendszerekhez való csatlakozáshoz, valamint együttműködési készségük javításához, ez által a fenntarthatósághoz.
Szakmai napunkon szinte egyedülálló módon az előadások során a rövid elméleti beszámolókat követően a gyakorlati, hazai megvalósult példák, jó gyakorlatok bemutatására helyezzük a hangsúlyt. Az előadások során kitérünk az aktuális szakmai kérdésekre, valamint olyan újszerű és korszerű megoldásokat mutatunk be, amelyek a mai jogszabályi követelményrendszerhez is igazodva segítik elő a vállalatok versenyképességének növelését.
Rendezvény időpontja: 2017. június 21., 9:00-17:00
Rendezvény helyszíne: Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar, 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224., Nádas rendezvényház
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni ezen a felületen keresztül lehet.
A részletes meghívó itt, a program pedig itt elérhető.
(NAK)