Élelmiszer-feldolgozás

A Magyar Szabványügyi Testület honlapján 2017. szeptember 1-jén az alábbi nemzeti szabványok jelentek meg.

 

MSZ EN ISO 6540:2010

  Kukorica. A nedvességtartalom meghatározása (Őrölt és egész szemek esetén) (ISO 6540:1980)    

   

MSZ EN ISO 14189:2017 

  Vízminőség. A Clostridium perfringens számlálása. Membránszűréses módszer (ISO 14189:2013)    

   

MSZ EN ISO 16634-2:2016

 

Élelmiszerek. Az összes nitrogéntartalom meghatározása a Dumas-elv szerinti égetéssel és a nyersfehérje-tartalom kiszámítása. 2. rész: Gabonafélék, hüvelyesek és gabonaőrlemények (ISO 16634-2:2016)    

 



(NAK/Dr. Szűcs Viktória)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok