Élelmiszer-feldolgozás

Az alábbi szabványok műszaki tartalma elavult így 2017. október 1-jén visszavonásra kerülnek.


MSZ 6340:1985 Köles

MSZ 1800:1981 Tartósított élelmiszerek általános műszaki előírásai

MSZ 12045:1984 Presszó és mokka tejpor vizsgálati módszerei

MSZ 5864:1987 Emlős vágóállatok húsának hűtőházi gyorsfagyasztása és fagyasztva tárolása

MSZ 5871:1983 Hús és húskészítmények mintavétele

MSZ 6931:1982 Borjúhús általános előírásai és hússzéki darabolása

MSZ 6933:1981 Juhhús általános előírásai

MSZ 6938:1985 Ipari csomagolású tőkehúsok általános előírásai

MSZ 917:1987 Élelmiszeripari baromfihúspép mintavétele, vizsgálata, minősítése

MSZ 6920-4:1987 Vágott baromfi. Vizsgálatok

MSZ 9599:1989 Likőr- és pálinkakészítmények mintavétele, tételminősítése

MSZ 21175:1988 Szója és szójatermékek tripszininhibitor-aktivitásának meghatározása

MSZ 20670-5:1983 Élelmiszer-színezékek és festékek vizsgálata. Színezéktartalom meghatározása

MSZ 20670-6:1984 Élelmiszer-színezékek és -festékek vizsgálata. Mintavétel

 
        
(NAK/Dr. Szűcs Viktória)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok