Élelmiszer-feldolgozás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017 őszén is megrendezi élelmiszeripari konferenciasorozatát. A negyedik, október 17-i esemény – amelyre jelentkezni lehet – témaköre a húsfeldolgozás.


A 2017. október 17-i esemény helyszíne a Holiday Inn Hotel (2040 Budaörs, Agip u. 2.)

A program

9.30-tól    Regisztráció

10.00    Köszöntő, bevezető (Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK)

10.15    20 pontos élelmiszerbiztonsági akcióterv (Laszlovszky Gábor főosztályvezető, Földművelésügyi Minisztérium)

10.40    Húspiaci aktualitások (Dúl Udó szakértő, NAK; Vadász Sándor szakértő, NAK)

11.05    A halalvágás követelményei (Dr. Martin Andrea ügyvezető, GEBER Consulting GmbH)

11.30    Vágóhidak minőségbiztosítási problémái (Krzyzewsky Nóra minőségirányítási igazgató, Bonafarm Zrt.)

11.55    Állatjóléti szervezetek elvárásai a piaci szereplők felé (Szilágyi István, Fehérkereszt Állatvédő Liga)

12.20    Sertéshús-fogyasztási szokások (Dr. Szűcs István, Dr. Vida Viktória; Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar)

12.45    Kérdések-válaszok

13.00    Zárszó (Dr. Németh Antal, húsfeldolgozási országos osztályvezető, NAK)

13.10    Szendvicsebéd

A részletes meghívó itt elérhető. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ezen a linken megtalálható felületen lehet.

 

Az Élelmiszeripari Körkép - 2017 című rendezvénysorozat következő állomása:
2017. október 24.: Élelmiszer-feldolgozás és -kereskedelem rendezvény

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok