A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017 őszén is megrendezi élelmiszeripari konferenciasorozatát. A negyedik, október 17-i esemény – amelyre jelentkezni lehet – témaköre a húsfeldolgozás.
A 2017. október 17-i esemény helyszíne a Holiday Inn Hotel (2040 Budaörs, Agip u. 2.)
A program
9.30-tól Regisztráció
10.00 Köszöntő, bevezető (Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK)
10.15 20 pontos élelmiszerbiztonsági akcióterv (Laszlovszky Gábor főosztályvezető, Földművelésügyi Minisztérium)
10.40 Húspiaci aktualitások (Dúl Udó szakértő, NAK; Vadász Sándor szakértő, NAK)
11.05 A halalvágás követelményei (Dr. Martin Andrea ügyvezető, GEBER Consulting GmbH)
11.30 Vágóhidak minőségbiztosítási problémái (Krzyzewsky Nóra minőségirányítási igazgató, Bonafarm Zrt.)
11.55 Állatjóléti szervezetek elvárásai a piaci szereplők felé (Szilágyi István, Fehérkereszt Állatvédő Liga)
12.20 Sertéshús-fogyasztási szokások (Dr. Szűcs István, Dr. Vida Viktória; Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar)
12.45 Kérdések-válaszok
13.00 Zárszó (Dr. Németh Antal, húsfeldolgozási országos osztályvezető, NAK)
13.10 Szendvicsebéd
A részletes meghívó itt elérhető. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ezen a linken megtalálható felületen lehet.
Az Élelmiszeripari Körkép - 2017 című rendezvénysorozat következő állomása:
2017. október 24.: Élelmiszer-feldolgozás és -kereskedelem rendezvény
(NAK)