A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága ,,Bonbon és trüffel készítése" címmel 2017. október 19-ére egynapos szakmai rendezvényt hirdet.
A Tejipari napok programsorozat példájára ezúttal az édesipar szereplőinek szervez gyakorlati foglalkozást a NAK, melynek célja, hogy a résztvevők átfogó ismereteket szerezzenek a csokoládékészítéssel kapcsolatos technológiai és élelmiszerbiztonsági elvárásokról. A szakmai programon szerzett tudás érdemben hozzájárulhat a csokoládékészítésbe éppen belekezdő, illetve a már feldolgozással foglalkozó hazai termelők minőségtudatos előállítási gyakorlatához.
A rendezvény időpontja: 2017. október 19. (csütörtök)
A rendezvény helyszíne: Szamos Cafe – 1055. Budapest, Kossuth Lajos tér 10.
További részletek, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos információk itt találhatók.