Élelmiszer-feldolgozás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017 őszén is megrendezi élelmiszeripari konferenciasorozatát. Az ötödik, október 24-i esemény – amelyre jelentkezni lehet – témaköre az élelmiszer-feldolgozás és -kereskedelem.


A 2017. október 24-i esemény helyszíne a Holiday Inn Hotel (2040 Budaörs, Agip u. 2.)

Program:
9.30-tól Regisztráció

10.00 Köszöntő, bevezető (Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK)

10.15 20 pontos élelmiszerbiztonsági akcióterv (Laszlovszky Gábor főosztályvezető, Földművelésügyi Minisztérium)

10.40 Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj felhasználása (Oravecz Márton elnök, NÉBIH)

11.05 Főbb trendek az élelmiszer kereskedelemben (Hajnal Dóra, Nielsen)

11.30 A kiskereskedelem nyomonkövetési elvárásai (Zombory Csilla minőség- és környezetirányítási vezető, Spar)

11.55 Csomagolás-marketing, csomagolás-tervezés (Balogh Erika marketingvezető, BIOPONT)

12.20 Tótól az asztalig: HAPPYFISH projekt a minőségi haltermékek érdekében (Dr. Micsinai Adrienn, Wessling Hungary Kft., hozzászólás: Szilágyi Gábor - Győri "ELŐRE" Halászati Termelőszövetkezet; Dr. Friedrich László – SZIE, Élelmiszertudományi Kar)

12.45 Kérdések-válaszok

13.00 Zárszó (Dr. Losó József, élelmiszer-feldolgozás és kereskedelem országos osztályvezető, NAK)

13.10 Szendvicsebéd

A részletes meghívó itt elérhető. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ezen a linken megtalálható felületen lehet.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok