A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017 őszén is megrendezi élelmiszeripari konferenciasorozatát. Az ötödik, október 24-i esemény – amelyre jelentkezni lehet – témaköre az élelmiszer-feldolgozás és -kereskedelem.
A 2017. október 24-i esemény helyszíne a Holiday Inn Hotel (2040 Budaörs, Agip u. 2.)
Program:
9.30-tól Regisztráció
10.00 Köszöntő, bevezető (Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK)
10.15 20 pontos élelmiszerbiztonsági akcióterv (Laszlovszky Gábor főosztályvezető, Földművelésügyi Minisztérium)
10.40 Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj felhasználása (Oravecz Márton elnök, NÉBIH)
11.05 Főbb trendek az élelmiszer kereskedelemben (Hajnal Dóra, Nielsen)
11.30 A kiskereskedelem nyomonkövetési elvárásai (Zombory Csilla minőség- és környezetirányítási vezető, Spar)
11.55 Csomagolás-marketing, csomagolás-tervezés (Balogh Erika marketingvezető, BIOPONT)
12.20 Tótól az asztalig: HAPPYFISH projekt a minőségi haltermékek érdekében (Dr. Micsinai Adrienn, Wessling Hungary Kft., hozzászólás: Szilágyi Gábor - Győri "ELŐRE" Halászati Termelőszövetkezet; Dr. Friedrich László – SZIE, Élelmiszertudományi Kar)
12.45 Kérdések-válaszok
13.00 Zárszó (Dr. Losó József, élelmiszer-feldolgozás és kereskedelem országos osztályvezető, NAK)
13.10 Szendvicsebéd
A részletes meghívó itt elérhető. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ezen a linken megtalálható felületen lehet.