Élelmiszer-feldolgozás

Az Európai Bizottság 14 kérdést tartalmazó felmérés alapján közvetlenül kíván információt gyűjteni a gazdálkodók, feldolgozók és kereskedők gyakorlatairól. A kitöltés határidejét meghosszabbították 2017. december 10-ig.


Ahogyan arról már korábban beszámoltunk az Európai Bizottság nyilvános konzultációt folytat arról, hogy miként lehetne méltányosabbá tenni az unión belül az élelmiszer-ellátási láncot. Ennek keretében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara határozott álláspontjának ad hangot, valamint több ezer kamarai tagot is kért tapasztalatainak az uniós döntéshozókkal való megosztására.

A 14 kérdést tartalmazó felmérés alapján a bizottság közvetlenül kíván információt gyűjteni a gazdálkodók, feldolgozók és kereskedők gyakorlatairól. A mostani uniós szintű konzultáció eredményeit a jövő év elején Brüsszelben egy hatástanulmányban fogják összegezni, illetve az Európai Bizottság javaslatot fogalmaz meg az alapján, és fel fogja használni a közös agrárpolitika jövőjével kapcsolatos munka során.

A kitöltés határidejét meghosszabbították 2017. december 10-ig, így ezúton kérjük tagjainkat, hogy segítsék a bizottság munkáját tapasztalataikkal. A kérdőív továbbra is az Európai Bizottság honlapján érhető el.(NAK/Pető Krisztina)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok