Fiatal gazdálkodó

Ismételt figyelemfelhívás: kötelező képzés az ÚMVP finanszírozásában nyertes fiatal gazdák számára.

 

Továbbra is fontos felhívni a figyelmet a kötelező képzések teljesítésére. Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében elnyert Fiatal mezőgazdasági termelők támogatása című kiírásban nyertes fiatal gazdák számára kötelező képzés teljesítése. A kötelező képzéseket a megyei kormányhivatalok folytatják. A kötelező képzésekről az érintettek már kaptak korábban is értesítést, jelenleg már ezen kötelező képzések pótlása zajlik, amely egyben az utolsó lehetőség is, hogy az érintettek ezen pályázati kötelezettségüket teljesíteni tudják.

Nagyon fontos, hogy aki még nem vett részt a közelmúltban ezen a képzésen, és nem tett eleget a pályázati felhívás ezen pontjának, forduljon a megyei kormányhivatalhoz minél előbb. A képzés ingyenes lesz, és annak időpontjával és helyszínével kapcsolatban, a képzést végző székhely, vagy lakóhely szerinti megyei kormányhivatal az illetékes.
Nagyon fontos a kötelező képzés teljesítése, hiszen a pótképzés nem ismételhető, és annak elmulasztása a pályázatban elnyert támogatási összeg csökkentését, visszakövetelését vonhatja maga után.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok