Pályaorientáció

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. 2022. február 07. és március 15. között versenyt hirdet középiskolák számára, a digitális világ és a mesterséges intelligencia iránt érdeklődő fiataloknak a Mesterséges Intelligencia (MI) Kihívás online kurzus elvégzésére, a mesterséges intelligencia lehetőségeinek megismerésére és kompetenciafejlesztésre.

A versenyen való részvételre a magyarországi székhelyű nevelési-oktatási intézmények pályázhatnak, fenntartótól függetlenül (a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 7. § (1) bekezdésének b)–j) pontjában, valamint a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 16. § (1) bekezdésének a) és b) pontjában meghatározott intézmények).

A versenyen kizárólag a regisztrált intézmények diákjai (14-18 éves korig) és tanáraik vehetnek részt. Az első 12 intézményt, ahol a legnagyobb arányban végzik el a kurzust, digitális eszközökkel jutalmazzák, nyertesenként bruttó 1.000.000 Ft értékben.

A verseny részletes kiírása itt érhető el. A versenyregisztrációs-adatlapot kizárólag online lehet benyújtani, amely ezen a linken tölthető ki.

Az MI Kihívásról bővebben itt olvashat. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

 

Forrás: Digitális Jólét Nonprofit Kft.

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ