AGRÁRBIZTOSÍTÁSOK

A jelenlegi veszélyhelyzetben sem szabad elfelejtkezni az időjárás okozta kockázatok kezeléséről, hisz az extrém időjárási körülmények a mezőgazdaságban dolgozók számára akár nagy anyagi veszteséget is jelenthetnek. A NAK Biztosításközvetítő Kft. szakemberei a jelenlegi időszakban is segítenek ebben a gazdálkodóknak. Öt biztosító társaság hagyományos és díjtámogatott növénybiztosítási termékeire vonatkozóan készítünk díjkínálatot, amelyből biztosításközvetítő falugazdászaink - akik maguk is tapasztalt agrárszakemberek – könnyűszerrel megtalálják az Önnek legmegfelelőbbet.

Bízza biztosítását agrár szakemberre!

Kivédhető kockázatok a mezőgazdaságban

A NAK Biztosításközvetítő Kft. szerződött falugazdászai közvetítésével az összes, Magyarországon működő mezőgazdasági biztosítással foglalkozó társaság bevonásával minden, köztermesztésben előforduló növényre, növényenként akár kilenc káreseményre (jégeső, vihar, aszály, felhőszakadás, mezőgazdasági ár­víz, tűz illetve téli, tavaszi vagy őszi fagy) illetve azok tetszőleges kombinációjára köthető biztosítási védelem. A NAK Biztosításközvetítő Kft. segítségével kötött biztosítások előnye, hogy egyes esetekben az állam akár 65%-ban is támogatja a biztosítás díját.

A kamara tagjai számára kiemelkedő ajánlat a NAK Biztosításközvetítő és az egyik vezető agrárbiztosító megállapodása alapján az a biztosítási konstrukció, amely megdőléses viharkárok esetén felmerülő többletköltségekre, - kizárólag a NAK-on keresztül - egy egyedi záradék keretében nyújt kiegészítő fedezet a szántóföldi növényekre a jég- és vihar kockázatok együttes biztosítása esetén.

Falugazdásza segít eligazodni a biztosítások útvesztőiben

Biztosításközvetítő kollégáink legtöbben maguk is gazdálkodnak, illetve falugazdászként rendszeresen találkoznak a termelőkkel. Fontos számukra, hogy ismerjék ügyfeleiket, az általuk termesztett növénykultúrákat, valamint tudják, hogy milyen káresemények érhetik az adott növénykultúrát. Falugazdászaink agrárszakemberként hiteles adatok birtokában az ügyfél teljes gazdaságát, annak kockázatait értékelik, és így megbízható módon tudnak plusz védelmet ajánlani a gazdálkodók számára. Biztosításközvetítő kollégáink a szerződéskötés után is az ügyfelek rendelkezésére állnak, adott esetben a kárenyhítési igénylések benyújtásában is segítenek, így a gazdálkodók a kamarai ügyintézés mellett, egy helyen, külön utánajárás nélkül, kedvező feltételekkel tudják intézni biztosítással kapcsolatos teendőiket is.

Munkatársaink az ország egész területén elérhetőek

 

NAK BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ KFT
adószám: 25070354-2-43

A NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA
100%-OS TULAJDONÚ LEÁNYVÁLLALATA

KAPCSOLAT


HÍVJON MINKET!
INGYENES ZÖLD SZÁMUNK:
+36 80 900 365
(BIZTOSÍTÁSI MENÜPONT)

ÍRJON NEKÜNK!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára folyamatosan bővülő, minő­ségi szakmai szolgáltatásokat rendszeresített, ezek közé tartozik a biztosításközvetítés is, amelynek fő célja, hogy a leginkább testreszabott, agrárspecifikus biztosításokat kínálhasson a tagság részére. A NAK Biztosításközvetítő Kft. a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett biztosításközvetítő cégként működik és több biztosító - jellemzően az agráriumhoz köt­hető - biztosítási termékeinek értékesítését végzi. E szolgáltatásunk célja, hogy…

Letölthető dokumentumok

Panaszkezelés

Adatvédelem

Tájékoztatók

Fontos információk

A mezőgazdaság kockázatainak kezelése és megelőzése Magyarországon az elmúlt években egyre növekvő mértékben kap hangsúlyt: a mezőgazdasági kockázatkezelési rendszer folyamatosan bővül, 2015-től elektronikus alapokon nyugszik, amellyel a termelők és hatóságok dolga is egyszerűsödik a kárbejelentések és kárenyhítő juttatás iránti kérelmek benyújtása, valamint a mezőgazdasági biztosítások kötése során. Az egyre átfogóbb rendszer több szempontból is példa nélküli az Európai Unióban, amelyet az Európai Bizottság is elismer.

  1. Agrárkár-enyhítési rendszer (I. pillér)
  2. Mezőgazdasági biztosítási díjtámogatás (II. pillér)
  3. Jégkármegelőzés (III. pillér)
  4. Krízisbiztosítási rendszer (IV. pillér)
  5. Termelői prevenciós beruházások (pl. öntözésfejlesztés, jégháló használata)

https://2015-2019.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/agrargazdasagert-felelos-allamtitkarsag/mezogazdasagi-kockazatkezeles-es-megelozes

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ