MOL-NAK Kártya

A MOL-NAK GOLD PREPAID HUNGARY kártyát adószámmal rendelkező tagjaink igényelhetik, ennél a kártyánál nincs előírva havi minimum tankolási mennyiség. A kártya feltölthető akár átutalással, akár a törzskutakon azonnal, a fizetés előtt. Ez a prepaid kártya tagjainknak a törzskutakon 6 forint/liter kedvezményt biztosít a normál és 10 forint/litert a prémium üzemanyagok árából.
Meghatározott időszakban – mely alapvetően a tavaszi-nyári mezőgazdasági munkákhoz igazodik – heti két napon 11 forint/liter kedvezménnyel lehet tankolni a kártyával normál dízel üzemanyagot a tagunk által előre kiválasztott törzskúton. A március  és november közötti időszakban tagjaink minden hétfőn és pénteken vásárolhatnak MOL Diesel üzemanyagot az általuk előre kiválasztott törzskúton 11 Ft/liter kedvezménnyel. További részleteket a linkre kattintva tudhat meg.
Az emelt szintű kedvezményt biztosító MOL törzskutak legújabb listáját itt tekintheti meg.
Az autópályás MOL kutakon egész évben 15 forint/liter kedvezménnyel vásárolható normál evo dízel üzemanyag. A kártyatípussal kedvezményesen vásárolhatóak kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbb.

A kártya igénylésének menete: töltse ki és írja alá az „Ajánlási lap_MOL-NAK GOLD/PREPAID kártya” alábbi nyomtatványt (azon a MOL-NAK GOLD HUNGARY PREPAID opciót választva), és küldje be azt beszkennelve e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy postai úton a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar) címre, vagy adja oda falugazdászának. A benyújtást követően a MOL üzletkötője felveszi Önnel a kapcsolatot.

spreadsheet Ajánlási lap MOL NAK GOLD EUROPEHUNGARY és MOL NAK GOLD HUNGARY PREPAID kártyák igényléséhez (179 KB)

TOVÁBBI MOL-NAK KÁRTYA TÍPUSOK

MOL-NAK GOLD EUROPE/HUNGARY

MOL-NAK PARTNER

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ