NAK portál

Egységes kérelem

Megjelent a Magyar Közlönyben a családi gazdaságokról szóló 2020. évi CXXIII. törvény. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által kezdeményezett jogszabály révén 2021 januárjától kedvezőbb működési és adózási környezetben folytathatják tevékenységüket az őstermelők, a családi gazdaságok és az agrárvállalkozások.

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara napi működése során a lehető legminimálisabbra csökkenti a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is óvva mintegy 400 ezer kamarai tag, valamint munkavállalói egészségét.

A kamarai ügyfélszolgálati, falugazdász-, illetve TISZ-irodák megszokottól eltérő 2021. márciustól nyitva- illetve zárvatartási időszakjait külön ismertetjük. Az alábbi lista folyamatosan frissül.

Nehéz eligazodni a pályázatok és hitelek közt? Nincs idejük minden egyes pályázati felhívást vagy hitel tájékoztatót átolvasni?

Az elmúlt időszakban a Kamarához a falusi CSOK-kal kapcsolatban több megkeresés is érkezett. A kérdések nagy része a falusi CSOK igénybevételének feltételeire irányultak, különös tekintettel arra, hogy egy preferált településen élő kistermelő, akinek nem adottak a lehetőségei arra, hogy vállalkozását lakóhelyétől eltérő helyen működtesse, elesik-e a falusi CSOK támogatástól azért,…

  • „Klímavédelmi szempontrendszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadásba” címmel új, három részes kiadványsorozatot jelentetett meg a Kamara, melynek III. kötete a környezet- és klímavédelem, valamint az éghajlatváltozáshoz történő alkalmazkodás kihívásainak kérdéseit vizsgálja meg az állattenyésztés tükrében. 

  • A növénytermesztés sikeressége és a fenntarthatóság érdekében a termőtalajaink megóvására, javítására, termőképességének növelésére hatással lehetünk. Ebben kíván segítséget nyújtani az Agro Napló - a NAK támogatásával készült -, online lapozható szakmai kiadványa, amely széleskörűen ismerteti e célokat szolgáló készítményeket, technológiákat..

  • Február 24-én Dabason, a Vitafort Kft. székhelyén szervezték meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Országos Állattenyésztési Beszállítóipari Alosztályának ülését. A találkozó apropóját a drasztikus takarmányalapanyagár emelkedés és annak a hazai állattenyésztési ágazatra gyakorolt hatása adta. A megbeszélésen a hazai takarmányágazat meghatározó…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei