Kamarai hírek

Április 3-án zárul az európai nemzeti kisebbségvédelmi kezdeményezés (Minority SafePack) aláírásgyűjtése. Az akciót a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is támogatja.

  • Március 23-ig érhető el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara földgázbeszerzési tenderének tagi igényfelmérése. Ennek eredményeként a csatlakozó kamarai tagok – egyéni beszerzéseiknél – alacsonyabb áron és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak földgázhoz. 

  • Az elmúlt év decemberében tartott országos küldöttgyűlés öt évre megválasztotta a NAK mellett működő Állandó Választottbíróság bíráit. Az elmúlt öt év értékeléséről és az elkövetkezendő időszakról Mikó Zoltán címzetes egyetemi docens, a választottbíróság elnöke beszélt.

  • Hatékonyabb szakmai munkát ígér a országos kamarai osztályok átalakítása. Az országos elnökök szerint a munkacsoportok célja, hogy a megfelelő szakmai háttér biztosítása mellett megfelelő válaszokat találjanak az egyes ágazatokat érintő kérdésekre.

A víz világnapja alkalmából a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára járt Békéscsabán.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei szervezete által meghirdetett megyei borverseny bírálatát tartották március 22-én.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete agrárfórumot tart Balkányban 2018. március 28-án.

  • A Tej Terméktanács Tejszív kampánya keretében a tejkamion három napra a gyenesdiási iskolába érkezett országjáró útja során.  A ,,megálló"megszervezésében szerepet vállalt Wagenhoffer Zsombor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara állattenyésztési osztályának elnöke…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete 2018. március 17-én Nagykunsági Agrárfórum címmel rendezvényt tartott Abádszalókon, a XII. Abádszalóki Böllérfesztivál részeként.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az egyik koordinátora az élelmiszeriparon belül egyeztetéseket segítő, a hamarosan létrejövő úgynevezett nemzeti Food Policy Lab-nak.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok