Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Képzési Igazgatósága az idei évben első alkalommal, pilot jelleggel pályaorientációs hetet szervezett a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium közreműködésével, amely a „Szakmakóstoló” elnevezést kapta.

Befejeződött a gabonák betakarítása Békés megyében, sőt, már a tarlóhántás is a vége felé tart. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke elmondta, a búzánál és az őszi árpánál hektáronként egyaránt 4,9 tonna, a repcénél 2,8 tonna lett az átlaghozam.

  • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy a martonvásári TISZ-iroda 2018. augusztus 20. és 24. között zárva tart. Megértésüket köszönjük.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a NÉBIH Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága, a Magyar Cukor Zrt., a Cukorrépa Termesztők Országos Szövetsége és a BETA Kutató Intézet cukorrépa fajtabemutatót tart Sopronhorpácson, 2018. szeptember…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei szervezete agrárfórumot tart Makón, 2018. szeptember 8-án.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei szervezete mezőgazdasági fórumot tart 2018. augusztus 22-én, Kecskeméten.

A Magyar-Magyar Gazdafórumról és az Agrár Európa Faluról Falura központi konferenciáról volt egyeztetés a NAK-nál.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok