Kamarai hírek

Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap októberi száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

  • Jelentősen megújult a NAK szolnoki falugazdász-körzetközpontja, a létesítményben egy tárgyaló- illetve előadóterem is helyet kapott.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a Nordic Organic malmöi ökológiai kiállítás köré épített szakmai tanulmányutat szervez tagjai számára. A dán-svéd szakmai tanulmányútra elsősorban azon élelmiszeripari tagok jelentkezését várja az igazgatóság, akik biotermékeket gyártanak és/vagy érdeklődnek a különböző termékfejlesztési lehetőségek iránt.

  • Országos húsmarhatenyésztési tanácskozást szervez a Pannon Egyetem, Georgikon Kar, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Állattenyésztők Szövetsége „Hazánk és a régió húsmarha ágazatának tenyésztési és piaci elemzése” címmel 2019. október 17-én, Keszthelyen.

Az Egerszalók-Egerszólát és Térsége Gazdakör, Heves Megyei Gazdaasszony Tagozat, valamint Noszvaj és Térsége Gazdakör összevont gazdaköri ülésére került sor 2019. október 10-én.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) együttműködési szándéknyilatkozatot kötött a Kameruni Agrárkamarával (CAPEF). Az aláíráson a NAK-ot Éder Tamás élelmiszeriparért felelős országos alelnök, a CAPEF-et Moussa Koue elnök képviselte.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei