Megyei hírek

A NAK Zala megyei szervezete ingyenes oktatássorozatot tartott az online marketing lehetőségeiről.


Az online értékesítési lehetőségek egyre inkább előtérbe kerülnek az agrárium szereplői számára napjainkban. Őstermelő, kistermelő tagjainknak a járványügyi helyzetben kialakult piacvesztés következtében számos problémával kellett szembenézniük, és a vásárlói szokások jövőbeni átalakulása miatt számos újdonságra kell hosszútávon is felkészülniük.

Ezek miatt a NAK Zala megyei szervezete ingyenes online oktatássorozatot szervezett a jelenlegi webes értékesítési technikákról (Facebook, keresőoptimalizálás, webáruház, stb.) a Zala megyei tagok számára.  Az oktatást két alkalommal, online videokonferencián keresztül szervezték meg, majd egyszer megismételték 2020. május 4-13 között. Az oktatások otthonról egy számítógép, laptop, táblagép vagy telefon és internet segítségével elvégezhetőek voltak.

A felkért előadó – Maráczi Péter, onlinemarketing-specialista - olyan témakörökben tartott előadásokat, mint az online marketing, webáruház, webes piactér, közösségi webáruház fogalma. Másik alkalommal pedig egy üzleti közösségi oldal létrehozását mutatta be a gyakorlatban lépésről lépésre, hirdetések beállítását, hirdetési fiók létrehozását a legnépszerűbb közösségi oldalon. Az oktatásra több mint 30 fő zalai kistermelő jelentkezett be online. Az előadásokat követően kérdéseket tehettek fel, és lehetőség nyílt egyéb kistermelőket érintő témakörök megvitatására is. A visszajelzések alapján rendkívül hasznosnak találták az oktatást, azóta többen már létrehozták üzleti közösségi oldalukat, amelyeken keresztül saját maguk által előállított élelmiszertermékeiket kínálják.


(nak.hu)


Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei