Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága – a „TANULJUNK EGYÜTT!” ingyenes szakmai programsorozata keretében – ismét megrendezi a likőrkészítésről szóló rendezvényét. A 2019. november 29-i rendezvény helyszíne a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Sör és Szeszipari Tanszéke.

A tavasszal megtartott programra beérkezett jelentős túljelentkezés, valamint az akkori résztvevők pozitív visszajelzései alapján rendezi meg újra a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága a likőrkészítési rendezvényt. Az egynapos eseményen a résztvevők betekintést nyerhetnek a magyarországi likőrgyártás helyzetébe, a Magyar Élelmiszerkönyv e termékre vonatkozó rendelkezéseibe, a különböző likőrök elkészítésének elméletébe, a likőrgyártásban használt alap- és adalékanyagok elméleti hátterébe, a drogkivonatolási technológiákba, a növényi és emulziós likőrök gyártásának hátterébe. A program során lehetőség nyílik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra is.

A magyar piacon már régóta keresettek a különféle keserűk, likőrök. Azonban évek alatt folyamatosan változtak a vevői igények, valamint a termékre vonatkozó jogi szabályozások. Az igazgatóság célja, hogy olyan gyakorlati tudásanyagot adjon át a jelentkezőknek – azoknak is, akik régóta foglalkoznak likőrgyártással és azoknak is, akik most kezdenék –, amelyet a gyakorlatban, a további termékfejlesztések során is alkalmazhatnak.

A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programokon maximum 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Szőke Rita élelmiszeripari munkatárstól kaphatnak, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 383 9194-es telefonszámon.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei