Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a hűtési technológiák lehetőségeiről tart ingyenes szakmai programot 2019. november 29-én, amelyen a sütőipar szereplői megismerhetik a kelesztés-késleltetés és -megszakítás technológiáját.

A kelesztés a sütőipari technológia fontos szakasza, amely a tésztaalakítás befejezésétől a sütés megkezdéséig tart. A hűtési technológia lehetővé teszi a kenyér és pékáruk gyártási folyamatának megszakítását anélkül, hogy a termékek észrevehető minőségvesztést szenvednének el. A program célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a hűtési technológia lehetséges módozataival, technikai és technológiai feltételeivel.

A sütőiparban jelentős változást hozott a fagyasztásos technológia megjelenése és térhódítása. Ez a technológia üzleti szempontból hatékony és olcsó lehetőséget jelent, hogy mindig friss árut tarthassanak széles választékban. Emellett a különböző hűtési technológiák alkalmazása megoldással szolgálhat a sütőiparban tapasztalható foglalkoztatással kapcsolatos munkaerő problémára is, hiszen jól tervezhetővé válik a termelés és hatékonyabbá tehető a gyártás. A kelesztési folyamat így a technológiának megfelelően nyújtható el, ennek köszönhető az optimalizálás.

Az ismeretbővítés jegyében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozata keretében 2019. november 29-én megrendezi a hűtési technológiákról szóló rendezvényt a IREKS-STAMAG Kft. komáromi IREKS-vevőközpontjában. Az egynapos esemény keretében a résztvevők megismerkedhetnek a hűtött technológia legtöbb formájával, lehetőségével, a tésztakészítéstől kezdve a kisütésig. Továbbá termékfejlesztési javaslatokat és szemléletformáló, hasznos ötleteket is kaphatnak az érdeklődőket.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el. A programon maximum 10 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-1-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei