Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Tanuljunk együtt! című ingyenes szakmai programsorozatán belül októberben a vörösárugyártás témakörében mélyedhetnek el a köztestület tagjai.

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága a kamarai tagok igényeit felismerve 2017-ben indította útjára a „Tanuljunk együtt!” élelmiszeripari gyakorlati programsorozatát. A rendezvénysorozatot 2018. első felében már bővített tematikával, több élelmiszeripari szakágazatot érintően hirdették meg. A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel az őszi félévben a vörösárugyártás kerül a program fókuszába.

A kamara feladatának tekinti, hogy tevékenységével segítse tagjait piaci helyzetük erősödésében. Ennek a folyamatnak is része a vörösárugyártás szakmai ismereteinek átadása. A résztvevő tagok megismerhetik például a kezdő csoportban a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait, a vörösáruk fajtáit, a gyártástechnológia főbb lépéseit, a haladó csoportban ezeken túlmenően a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásait, valamint a higiéniai- és minőséget befolyásoló tényezőket. Az elméleti előadásokon túl mindkét csoportban a gyakorlatban is lehetőség nyílik a különböző virslik gyártásának előkészítésére, hőkezelésére, valamint érzékszervi bírálatára.

A szakmai napok 2018. október 17-én és 18-án, az előképzettségnek és az eddig megszerzett szakmai gyakorlatnak megfelelően kezdő- és haladó csoportokban indulnak, 1-1 napos rendezvény keretében. A program Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Hűtő-és Állatitermék Technológiai Tanszék tanüzemében kerül megrendezésre.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link a kamara portálján érhető el.

A gyakorlati napokon – a tanüzem méretének megfelelően – alkalmanként 13 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően az érdeklődőkkel a kamara munkatársai felveszik a kapcsolatot. Kérdés esetén további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei