Gazdaságfejlesztés

Már lehet jelentkezni az egyetemistáknak szóló digitális agrártechnológia versenyre, az Agrovirtusra, mely idén agrár-vezetőképző akadémiával kiegészülve segíti a hallgatók készségfejlesztését.


A tavaly nagy sikert aratott Agrovirtus idén is várja az ambiciózus agrárszakos hallgatókat, akik szeretnének egy merőben újszerű megmérettetésben részt venni. Az AgroVIR Kft. kezdeményezésére – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával– ágazati összefogással megvalósuló versenyben a 3-4 fős hallgatói csapatok virtuális környezetben, egy valós gazdaság adataira támaszkodva hozhatnak meg különböző termeléstechnológiai és vezetői döntéseket.

A verseny idei újdonsága, hogy a legjobb 10 csapat bekerül a kétnapos Agrovirtus Akadémiára, ahol a hallgatók érdekes szakmai workshopok és előadások segítségével készülhetnek a döntőre, melyet november 20-án rendeznek. Az akadémia résztvevői a szakmai programokra épülő, neves intézmények vezetői által aláírt „digitális agrárgazdálkodási” oklevelet is szerezhetnek, mely nagy segítség lehet karrierjük építésében.

A 3-4 fős csapatok jelentkezését 2019. október 6-ig várják a szervezők. Az Agrovirtus legjobb csapata egymillió forint értékű fesztiválélményt nyer, melyet akár szakmai programra is beválthat.

További részletek itt és itt.


(forrás: AgroVIR)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei