Országos hírek

Új mértékadó szakmai fórumként online agrárkonferenciát tart május 28-án a Portfolio Csoport. Az esemény bemutatja, hogyan hatott a világméretű koronavírus-járvány a magyar agráriumra, és milyen piaci, támogatási, szabályozási változások születtek, illetve következhetnek be. Az online konferencián előadóként részt vesz Nagy István agrárminiszter és Győrffy Balázs NAK-elnök is.


A koronavírus-járvány az agráriumban is ellehetetleníti a megszokott szakmai összejöveteleket, illetve meghiúsítja a hagyományos üzleti találkozókat és konferenciákat is. Ezért a Portfolio Csoport új mértékadó fórumként online agrárkonferenciát tart május 28-án. A konferencia áttekintése itt.

Az online konferencia fő témaként azzal foglalkozik, milyen hatást gyakorolt a világméretű koronavírus-járvány a magyar agráriumra. A rendezvény áttekinti, melyek lehetnek a kilábalási lehetőségek, illetve milyen piaci, támogatási és szabályozási változások következtek be és a továbbiakban milyen módosításokra lehet számítani. A részletes program itt.

Előadóként részt vesz Nagy István agrárminiszter, aki az eddig meghozott, illetve tervezett kormányzati intézkedésekről tart előadást, és szintén előadást tart Győrffy Balázs NAK-elnök is. A szekcióbeszélgetésekbe bekapcsolódnak az üzleti szféra topmenedzserei is. Az előadók listája itt.

A rendezvényen jegyvásárlással lehet részt venni. A NAK-tagok 20 százalékos kedvezményt kapnak a jegy árából. A jelentkezési és fizetési feltételek a konferencia honlapján találhatók meg.


(forrás: portfiolio.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei