Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága online kérdőív segítségével méri fel a hazai élelmiszeripari szereplők aktuális gazdasági helyzetét. A felmérés 2020. október 5-től október 19-ig tart.


A NAK célja és feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése, a magyar élelmiszerek versenyképességének támogatása, ezen kívül gyors, pontos és megbízható információk eljuttatása a tagsághoz. Kifejezetten fontos ez a jelenlegi, a koronavírus-járvány miatti kedvezőtlen világgazdasági helyzetben.

A kamara élelmiszeripari igazgatósága a járvány kitörése óta kiemelten támogatja a hazai élelmiszeripar szereplőit és számos intézkedést kezdeményezett a működésük folytonosságának fenntartása és eredményességük elérése érdekében. Ezt továbbra is folytatni kívánja, továbbá az ágazatot érintő hosszabb távú döntéshozatalok, intézkedések (pl. támogatáspolitika) során is szükséges az aktuális helyzet pontos ismerete.

Az itt elérhető kérdőív kitér a vállalatirányítással kapcsolatos kérdésekre, a szektor beruházási kedvének és digitalizációjának felmérésére, az élelmiszerbiztonsági és kereskedelmi kihívásokra és tapasztalatokra, valamint a fenntartható fejlődés és/vagy a vállalati társadalmi felelősségvállalás alkalmazásának mértékére. A felmérés 2020. október 5-től október 19-ig tart.(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei