Országos hírek

A NAK élelmiszeripari igazgatósága a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi intézetében 2019. május 29-31. között 3 napos gyakorlati tanulmányutat szervez.

 

A folyamatosan változó piaci és fogyasztói igények komoly kihívást jelentenek az élelmiszer-előállítók számára. A versenyben elengedhetetlen a felhasználható alapanyagok és azok kombinálhatóságának, valamint a technológiai módszerek és folyamatok átfogó ismerete.  A hazai előállítók versenyképességének támogatása  érdekében a NAK a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi intézetében 2019. május 29-31. között 3 napos gyakorlati tanulmányutat szervez sonkatermékek témájában húsiparban, illetve készítmények gyártásában tevékenykedő tagjaink számára. (Részletek itt.) A program elméleti és gyakorlati részeket egyaránt tartalmaz, bemutatásra kerülnek a különböző alap- és segédanyagok, technológiai lépések, illetve az Intézet kísérleti üzemében pácolt sonkák készítésére nyílik lehetőség.

A csoportos program minimum 10, maximum 12 fő részvételére ad lehetőséget, amelyen belül különböző üzemméretű tagjaink részvételére is lehetőséget biztosítunk.

A tanulmányút részvételi költségét, amely tartalmazza az oktatási segédanyagokat, a napközbeni étkezéseket (kávészünet, ebéd), valamint a repülőtér és az IRTA közötti transzportot a Kamara fedezi a jelentkezők számára. Az utazás során felmerülő egyéb költségek (repülőjegy, biztosítás, szállás, reggelin és ebéden kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik. Az utazás a Budapest-Barcelona közvetlen járat igénybevétele mellett, a csoport tagjai számára a helyszínhez közel kedvezményes áron foglalható hotelben javasolt (reggelivel 90 Euro/fő/éj). A képzés nyelve angol, a nyelv minimum értési szintű ismerete szükséges (tolmácsolásra lehetőség nincs).

Jelentkezni és további részletek iránt érdeklődni dr. Szűcs Viktória vezető élelmiszeripari szakértőnél lehet (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Frissítve 04. 15-én: a jelentkezés lezárult!

 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei