pdf A takarítás kritériumai Népszerű

letöltés (pdf, 6.22 MB)

elelmiszeripari-kezikonyv_a_takaritas_kriteriumai_nezeti.pdf

A takarítás kritériumai

Élelmiszeripari kézikönyv 6. - Élelmiszeriparikiadvány-sorozatunk újabb  kötete a takarítás témáját járja körül. Ismerteti egyrészt a takarítás célját, módozatait, illetve  hasznos ötleteket  és tanácsokat ad a helyes gyakorlatok elsajátításához és alkalmazásához.
Kiadványunk komplexen foglalkozik a témával, kezdve a tisztítás, fertőtlenítés jelentőségétől, fogalmától a különféle űrlapmintákig. A kapcsolódó jogi szabályozások mellett ismerteti a takarítás során használt alapvető anyagokat, eszközöket, általánosságban az üzemi takarítás követelményeit, szükséges gyakoriságát. Szót ejt továbbá a tisztítási, fertőtlenítési módokról, a takarítási utasítás és terv készítéséről, az alkalmazott takarítószerekkel szembeni követelményekről, a kezelési szabályokról.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ