Környezetgazdálkodás

A tápanyagok újrahasznosításának lehetőségeit és előnyeit átfogóan tárgyaló, egynapos, angol nyelvű konferenciát rendeznek 2019. január 22-én, Brüsszelben.


A konferencia első felében a biomassza-alapú, újrahasznosított termésnövelő anyagokról, illetve az azokkal kapcsolatos technológiákról, alkalmazásokról és gyakorlatokról szóló előadások lesznek. A rendezvény második felében a jelenlegi szakpolitikai intézkedésekre, innovatív megoldásokra és a tápanyag-újrahasznosításra vonatkozó technológiai fejlesztésekre összpontosító műhelymunkákat mutatják be.

Az egyik műhelymunka témája az Európai Unió Horizont 2020 kutatási keretprogramja által támogatott, részben magyarországi partnerekkel megvalósuló „NUTRIMAN” projekt. Ennek célja a tápanyag-gazdálkodással és -újrahasznosítással összefüggő jó gyakorlatok összegyűjtése és népszerűsítése.

A mezőgazdasági termelők érdekeit szem előtt tartva a konferencia a magas technológiai érettségi szintű, kereskedelmi bevezetésre készen álló, versenyképes megoldásokra fókuszál. A konferencián a részvétel díjmentes, a regisztrációt itt lehet elvégezni.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei