Megyei hírek

2020. február 14-én és 15-én immár tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a „XVI. Nemzetközi Kevi Böllértalálkozó”. A kamara megyei szervezete a Megyei Ízek utcájával volt jelen.


A színes programok, a hagyományos népi disznóvágás bemutatása és a szép időjárás több ezer látogatót vonzott a rendezvényre. A kisgyermekes családok részére színes családi programokkal kedveskedtek a szervezők, új elem volt egy hagyományos népi játékokat bemutató interaktív tér, ahol a régi idők ügyességi játékait próbálhatták ki az érdeklődők.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága az előző évek hagyományainak megfelelően a Böllértalálkozó kísérőrendezvényeként idén is megszervezte a Megyei ízek utcája elnevezésű kiállítást és vásárt, melyen a megye élelmiszeripari termelőinek prémium kategóriás kézműves termékeiből, pl. homoktövis készítményekből, lekvárokból, sajtokból, mézekből, köleses süteményekből, paprikakrém különlegességekből kóstolhattak és vásárolhattak a rendezvényre ellátogató vendégek.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei