Vármegyei hírek

 • Tájékoztató időpontja HELYSZÍN Falugazdász elérhetőségei település  utca házszám intézmény megnevezése neve telefonszáma e-mail címe 2023.11.23.  14:00 óra Debrecen Tessedik Sámuel u. 1. NAK Hajdú-Bihar Vármegyei Igazgatóság  Pálfi Zsolt 70/4893809 palfi.zsolt@nak.hu…

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tisztelettel meghívja Önt a 2023. október 26-án (csütörtökön) Soponyán (VADEX Mezőföldi Zrt. Fácános Vadászház és Rendezvényközpont - 8123 Soponya Fácánosi erdő)  tartandó Szakmai fórum rendezvényére.

 • Rendhagyó tanórát tartottak kedden a Heves Vármegyei Kormányhivatalban. A Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium kilencedik osztályos kertésztechnikus tanulói tettek látogatást a földhivatal főosztályán, majd a…

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara "Országos Kukorica és Napraforgó Tanácskozás, Fajta-, növényvédelmi és technológiai bemutató" címmel szakmai rendezvényt tart 2023. szeptember 21. (csütörtök) 09:30-tól a NéBiH Gyulatanyai Fajtakísérleti Állomásán.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatóság (Nébih MGEI), a Cukorrépa Termesztők Országos Szövetsége (CTOSZ) és a BETA KUTATÓ INTÉZET (BKI) tisztelettel meghívja Önt…

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatóság (Nébih MGEI) tisztelettel meghívja Önt 2023.09.06-án Székkutason tartandó Szója fajtabemutató rendezvényére.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tisztelettel meghív minden szíves érdeklődőt a 2023.09.05-én Tordason megrendezésre kerülő „Fagykár utáni teendők az őszibarack…

 • Sajnos a 2023.08.29.-re tervezett szombathelyi napraforgó fajtabemutató technikai okok miatt ELMARAD.

 • Magyarország egyik legrégebbi agrárseregszemléje, a Bábolnai Gazdanapok 2023. szeptember 7–9. között a hagyományos látnivalók mellett számos újdonsággal várja kiállítóit és az érdeklődőket. Az 36. alkalommal jelentkező eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági…

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ebben az évben is segítette pályaorientációs programhét keretében az általános iskolások pályaválasztását, továbbtanulását, az egész életen át tartó tanulás motiválását és a munka világába történő…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám