Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. együttműködésének köszönhetően jelentős kedvezménnyel tankolhat és vehet igénybe szolgáltatásokat a kamara közel 400 ezer tagja számos MOL töltőállomáson.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) számos különféle szolgáltatással segíti tagjai tevékenységét. A köztestület és a MOL között – korábbi együttműködésük továbbfejlesztésével – kötött megállapodás nyomán pedig speciális kedvezményeket kaphatnak a kamarai tagok a MOL töltőállomásokon. A kedvezmények igénybevételéhez „NAK”-os MOL-kártyát kell igényelni.

Az agráriumban, élelmiszeriparban tevékenykedő kamarai tag vállalkozások, őstermelők, gazdálkodók – főként a szezonális mezőgazdasági munkákhoz igazodóan – az üzemanyagkártyákkal emelt szintű, akár literenkénti 6-20 forintos engedményben részesülnek az üzemanyag-vásárlásaik során.

A kártyák használatával ezen túlmenően kedvezményesen vásárolható palackos PB-gáz, kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbban vehető igénybe.

A különböző típusú és tulajdonságokkal bíró MOL-NAK kártyákról a kamara internetes portálján található bővebb információ (http://www.nak.hu/molnakkartya), illetve a NAK ingyenesen hívható ügyfélszolgálata (+36 80 900 365; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és falugazdászai is készséggel segítenek a tagoknak az ügyintézésben.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ