Az i2connect H2020-as projekt versenyt hirdet az innovatív technológiák felkutatására.

Olyan mezőgazdasági szaktanácsadókat, falugazdászokat, erdészeti szakirányítókat, és egyéb tanácsadókat keresnek (együtt tanácsadók), akiknek sikertörténetük van, és kulcsfontosságú szerepet töltetnek be az Agrár- Tudásmegosztási és Innovációs Rendszer szereplőiként, és jól beszélnek angolul.

Interaktív innovációt, inspiráló kezdeményezéseket keresnek a mezőgazdaság- és az erdészet területén, melyeken keresztül megismerhetők a tanácsadók interaktív innovációban betöltött kulcsfontosságú szerepe i2c célok. A versenyben a tanácsadók meglévő ismeretei és gyakorlati tudása kerül megmérettetésre, kiemelten az úgynevezett többszereplős (multi-actor, vagyis gazdák, kutatók, tanárok/oktatók, stb.) együttműködésekre.

Forrás: i2connect projekt

 

A verseny határideje: 2022. január 30., de a projektben folyamatosan várják az interaktív innovációkat a határidő lejárta után is.

A verseny győztese meghívást kap az i2connect által szervezett gyakorlati látogatásokra, hogy lehetőséget kapjon más országok inspiráló példáinak megismerésére, ezáltal bekapcsolódjon a nemzetközi vérkeringésbe, és megismerkedhessen a hasonló gondolkodású tanácsadókkal Európa-szerte.

Forrás: i2connect projekt (i2connect - Otthon - i2connect (i2connect-h2020.eu))

 

A versenyre benyújtott pályázati esetek elérhetőek lesznek az i2connect nemzetközi honlapján, amely nemzetközi megjelenést biztosít a pályázatra jelentkezők számára.

Jelentkezzen és mutassa be saját példáján keresztül, hogy hogyan támogatja hatékonyan az interaktív innovációban résztvevő gazdálkodókat, erdőtulajdonosokat, élelmiszer-elállítókat, és egyéb mezőgazdasági szereplőket vagy csoportokat!

A pályázatra az alábbi linken keresztül jelentkezhet (kitöltendő jelentkezési lap): interaktív innováció: gyakorlati eset bemutatása (i2connect GYIK- útmutató a kitöltéshez)

További információért lépjen kapcsolatba a WP2 koordinációs csoportjával: Linda Šarķe Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Līga Cimermane Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. NAK projektfelelős: Jakab Ágnes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Európai Tanácsadói Adatbázis működik (összekötő tanácsadók), regisztrálni az alábbi linken lehet: Regisztrációs | i2connect (i2connect-h2020.eu)

(NAK/Jakab Ágnes)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ