Az i2connect H2020-as projekt versenyt hirdet az innovatív technológiák felkutatására.

Olyan mezőgazdasági szaktanácsadókat, falugazdászokat, erdészeti szakirányítókat, és egyéb tanácsadókat keresnek (együtt tanácsadók), akiknek sikertörténetük van, és kulcsfontosságú szerepet töltetnek be az Agrár- Tudásmegosztási és Innovációs Rendszer szereplőiként, és jól beszélnek angolul.

Interaktív innovációt, inspiráló kezdeményezéseket keresnek a mezőgazdaság- és az erdészet területén, melyeken keresztül megismerhetők a tanácsadók interaktív innovációban betöltött kulcsfontosságú szerepe i2c célok. A versenyben a tanácsadók meglévő ismeretei és gyakorlati tudása kerül megmérettetésre, kiemelten az úgynevezett többszereplős (multi-actor, vagyis gazdák, kutatók, tanárok/oktatók, stb.) együttműködésekre.

Forrás: i2connect projekt

 

A verseny határideje: 2022. január 30., de a projektben folyamatosan várják az interaktív innovációkat a határidő lejárta után is.

A verseny győztese meghívást kap az i2connect által szervezett gyakorlati látogatásokra, hogy lehetőséget kapjon más országok inspiráló példáinak megismerésére, ezáltal bekapcsolódjon a nemzetközi vérkeringésbe, és megismerkedhessen a hasonló gondolkodású tanácsadókkal Európa-szerte.

Forrás: i2connect projekt (i2connect - Otthon - i2connect (i2connect-h2020.eu))

 

A versenyre benyújtott pályázati esetek elérhetőek lesznek az i2connect nemzetközi honlapján, amely nemzetközi megjelenést biztosít a pályázatra jelentkezők számára.

Jelentkezzen és mutassa be saját példáján keresztül, hogy hogyan támogatja hatékonyan az interaktív innovációban résztvevő gazdálkodókat, erdőtulajdonosokat, élelmiszer-elállítókat, és egyéb mezőgazdasági szereplőket vagy csoportokat!

A pályázatra az alábbi linken keresztül jelentkezhet (kitöltendő jelentkezési lap): interaktív innováció: gyakorlati eset bemutatása (i2connect GYIK- útmutató a kitöltéshez)

További információért lépjen kapcsolatba a WP2 koordinációs csoportjával: Linda Šarķe Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Līga Cimermane Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. NAK projektfelelős: Jakab Ágnes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Európai Tanácsadói Adatbázis működik (összekötő tanácsadók), regisztrálni az alábbi linken lehet: Regisztrációs | i2connect (i2connect-h2020.eu)

(NAK/Jakab Ágnes)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám