Az Élelmiszeripari Magazin idei első, 9. számában az ágazat legfrissebb híreiről és aktualitásairól informáljuk tagjainkat.
A magazin fókuszában a mentes élelmiszerek állnak, így az Igazgatósági aktualitások között hírt adunk a NAK Mentes munkacsoportjának és alcsoportjainak megrendezett üléseiről, valamint a mentes élelmiszerek megismertetése céljából összeállítás alatt álló online katalógusunkról is. Mindemellett a 2024-ben nagy sikerrel, első alkalommal megrendezett FOODTECHSHOW kiállításunk és az új fenntarthatósági webinár sorozatunk 2025. évi beharangozójáról is olvashat.
Hazai híreink között többek között az árrésstop rendeletről, a KMÉ pályázat aktualitásairól és szakmai rendezvények beszámolóival találkozhat, a Nemzetközi hírek bejegyzéseiben a külföldi aktualitásokat vesszük górcső alá.
Az Élelmiszer-feldolgozást tárgyaló cikkek között az idei év élelmiszeripari trendjei mellett az ESG törvény változásait, illetve a kiberbiztonsági audit és a felügyeleti díjszabás részleteit is megismerheti. Magazinunkban a Kereskedelem és logisztikai aktualitások mellett gazdasági helyzetképet, az infláció alakulását, valamint a termelés és értékesítés változásait elemző állandó rovataink is helyet kaptak. Az Innovatív megoldásokat bemutató bejegyzéseink az automatizálásra és a prediktív modellek jelentőségére mutatnak rá.
Kiadványunk külön fejezetben mutatja be a jogszabály és szabványügyi változásokat, az Eseménynaptárban pedig nemzetközi és hazai élelmiszeripari kiállításokról, konferenciákról és eseményekről tájékozódhat.
Bízunk abban, hogy kiadványunk hasznos és érdekes információkkal tudja segíteni a mindennapi munkát!
Olvassák az ágazat híreit lapozható formájú online Élelmiszeripari Magazinunkban!
NAK Élelmiszeripari Igazgatóság