Mezőgazdasági termelés

A társadalmi egyeztetés keretében 2021. szeptember 29-ig véleményezhető a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése pályázati felhívás.

Megkezdődött a VP4-10.2.1.1-21 kódszámú, a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése támogatás pályázati felhívásának társadalmi egyeztetése. A pályázati felhíváshoz kapcsolódó észrevételeiket, javaslataikat

2021. szeptember 29. (szerda) 23.45-ig

a Széchényi2020 oldalán, a véleményezésre kialakított Partnerségi Fórum felületén keresztül küldhetik meg.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Partnerségi Fórum használatához regisztrációhoz kötött, tehát csak és kizárólag a regisztráció során kapott felhasználói név és jelszó használatával történő belépés után van lehetőségük a felhívás-tervezet véleményezésére!

Ha még nem rendelkezik regisztrációval, akkor regisztrációját itt teheti meg!

Amennyiben már korábban regisztrált a Széchényi2020 oldalán, akkor kérjük használja a fejlécben az Egységes beléptető felület bejelentkezés gombot a bejelentkezéshez.

A társadalmi egyeztetés folyamatáról további információkat itt talál, a véleményezendő pályázati felhívás-tervezet pedig itt érhető el.

 

(NAK/Borovka Zsuzsa)

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése