Mezőgazdasági termelés

Adataink az ország különböző pontjairól származnak, ezek tájékoztató jellegűek. A védekezést mindig az adott terület fogási adataira alapozzuk.

Vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő képet mutat a vadgesztenyelevél-aknázómoly egyedek száma az ország területén. Budapest XI. kerület, valamint a VIII. kerület Fiumei úti sírkert 1., 2. és 3. csapdázási pontján nem fogtak imágókat.

Szilvamoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő képet mutat a szilvamoly egyedek száma, kivétel Budakalász, Pomáz és Üröm, valamint Maroslele csapdahálózati pontokon. Budapest XI. kerület és Debrecen előrejelző pontokon nem fogtak imágót.

Keleti gyümölcsmoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés figyelhető meg a keleti gyümölcsmoly egyedek számában az ország különböző területein.

Almamoly csapdahálózat fogási adatai

Maroslele előrejelző ponton fogtak imágókat. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, Győr, Debrecen és Siklós csapdahálózati pontokon nem fogtak imágót.

Barackmoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő mutat a barackmoly egyedek száma az ország területén, emelkedés Siklós csapdahálózati ponton volt megfigyelhető. Budapest XI. kerület előrejelző pontján nem fogtak imágót.

Tarka szőlőmoly csapdahálózat fogási adatai

Siklós csapdahálózati ponton fogtak tarka szőlőmoly imágót. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, Debrecen, Győr és Maroslele előrejelző pontokon nem fogtak imágókat.

Gyapottok bagolylepke csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés figyelhető meg a gyapottok bagolylepkék egyedszámában az ország területén. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, valamint Debrecen csapdahálózati pontokon nem fogtak imágókat.

Puszpángmoly csapdahálózat fogási adatai

Székesfehérvár előrejelző ponton fogtak puszpángmoly egyedeket. Budapest VIII. kerület, Tanakajd, Maroslele, Debrecen és Siklós csapdahálózati pontokon nem fogtak imágókat. Budapest XVII. kerület és Velence előrejelző pontokon nem lehetett leolvasni adatot.

Dióburok fúrólégy csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés megfigyelhető a dióburok fúrólégy egyedszámában. Budapest XI. kerület, Maroslele és Siklós előrejelző pontokon nem fogtak imágókat.

NAK

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Ha Ön kamarai tag, akkor a belépést követően szakterületét, tevékenységét érintő személyre szabott információkat, híreket olvashat, illetve az e-Irodában ügyeket intézhet.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik kamarai azonosítóval, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.


Lépjen be a kamarai azonosítója és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám