Mezőgazdasági termelés

Adataink az ország különböző pontjairól származnak, ezek tájékoztató jellegűek. A védekezést mindig az adott terület fogási adataira alapozzuk.

Vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő képet mutat a vadgesztenyelevél-aknázómoly egyedek száma az ország területén. Budapest XI. kerület, valamint a VIII. kerület Fiumei úti sírkert 1., 2. és 3. csapdázási pontján nem fogtak imágókat.

Szilvamoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő képet mutat a szilvamoly egyedek száma, kivétel Budakalász, Pomáz és Üröm, valamint Maroslele csapdahálózati pontokon. Budapest XI. kerület és Debrecen előrejelző pontokon nem fogtak imágót.

Keleti gyümölcsmoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés figyelhető meg a keleti gyümölcsmoly egyedek számában az ország különböző területein.

Almamoly csapdahálózat fogási adatai

Maroslele előrejelző ponton fogtak imágókat. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, Győr, Debrecen és Siklós csapdahálózati pontokon nem fogtak imágót.

Barackmoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő mutat a barackmoly egyedek száma az ország területén, emelkedés Siklós csapdahálózati ponton volt megfigyelhető. Budapest XI. kerület előrejelző pontján nem fogtak imágót.

Tarka szőlőmoly csapdahálózat fogási adatai

Siklós csapdahálózati ponton fogtak tarka szőlőmoly imágót. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, Debrecen, Győr és Maroslele előrejelző pontokon nem fogtak imágókat.

Gyapottok bagolylepke csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés figyelhető meg a gyapottok bagolylepkék egyedszámában az ország területén. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, valamint Debrecen csapdahálózati pontokon nem fogtak imágókat.

Puszpángmoly csapdahálózat fogási adatai

Székesfehérvár előrejelző ponton fogtak puszpángmoly egyedeket. Budapest VIII. kerület, Tanakajd, Maroslele, Debrecen és Siklós csapdahálózati pontokon nem fogtak imágókat. Budapest XVII. kerület és Velence előrejelző pontokon nem lehetett leolvasni adatot.

Dióburok fúrólégy csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés megfigyelhető a dióburok fúrólégy egyedszámában. Budapest XI. kerület, Maroslele és Siklós előrejelző pontokon nem fogtak imágókat.

NAK

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése