Mezőgazdasági termelés

Az antimikrobiális rezisztencia elleni fellépéshez kapcsolódóan gyakorlati képzés kerül megrendezésre állattartók és állatorvosok számára az AENOR tréningcég, az Európai Állatorvosok Szövetsége (FVE) és a Spanyol Gyógyszer- és Gyógyászati Termékek Ügynöksége, (AEMPS) szervezésében, valamint az érdekelti kör elérése érdekében az Agrárminisztérium, a NÉBIH, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Állatorvosi Kamara bevonásával.

A gyakorlati képzésen való részvétel kiváló lehetőséget nyújt a gyógyszeres takarmányokról szóló 2019/4/EU rendelet és az állatgyógyászati készítményekről szóló 2019/6/EU rendelet által bevezetett szabályokkal kapcsolatos szakmai ismeretek növelésére, valamint a gazdálkodók és a gyakorló állatorvosok közötti kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére.

A képzést az Európai Bizottság finanszírozza: a résztvevők számára a szervezők szállást, ellátást és utazási költségtérítést, továbbá a gépkocsival érkezőknek parkolóhelyet is biztosítanak.

A képzés magyar és angol nyelvű (tolmácsolással), a részvételről tanúsítvány kerül kiállításra!

 A képzés időpontja: 2024. március 19. (kedd) 14:00-tól 19:00-ig és március 20. (szerda) 09:00-tól 13:00-ig.

 A képzés és szállás helyszíne:    Hotel Aquincum - Hadrianus terem (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.)

 A gyakorlati képzés célja:

A gazdálkodók és az állatorvosok szakmai ismereteinek bővítése a gyógyszeres takarmányokról szóló 2019/4/EU rendelet és az állatgyógyászati készítményekről szóló 2019/6/EU rendelet hatásairól a gazdaságban folytatott mindennapi gyakorlatukban.

 • Az antimikrobiális szerek csökkentett használatára való áttérés elősegítése azáltal, hogy ismereteket ad át a gazdáknak és az állatorvosoknak azokról az intézkedésekről, amelyekkel megelőzhetőek a fertőzések előfordulása.
 • Bevált jó gyakorlatok megosztása és az antimikrobiális szerek mindennapi gyakorlatban történő csökkentett használatának lehetséges módjai.
 • Kapcsolatépítés

A képzésen való részvételhez személyenként online regisztráció szükséges, amelyhez az ezen a linken elérhető online űrlap kitöltése szükséges.

 Regisztrációs határidő: 2024. február 11. (vasárnap)

További részletek a képzés   pdf meghívójában (216 KB)  olvashatóak.

Az űrlapot magyar nyelven is ki lehet tölteni. Az e-mailben vagy határidő után küldött regisztrációs igényeket a szervező sajnos nem tudja figyelembe venni. A regisztráció nem jelenti automatikusan a részvétel megerősítését, arról külön küldenek visszaigazolást.

NAK

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám