REL együttműködés

Újabb értékelési határnap következik a Mezőgazdasági termelők EU-s és nemzeti minőségrendszerhez történő csatlakozásának támogatása című VP3-3.1.1-19 kódszámú felhívásban. Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az idén március 2-ától pályázható támogatás második szakaszzárásának időpontja 2020. június 30.


A pályázat célja, hogy ösztönözze az EU-s és a hazai minőségrendszerekhez való csatlakozást, és annak keretében előállított magasabb hozzáadott értékű és minőségű mezőgazdasági termékek és élelmiszerek elismertségét a piacokon és a vásárlók körében. Továbbá, hogy az elsődleges termelők versenyképességét javítsa a mezőgazdasági termékek értékének növelésével valamint a helyi piacokon, rövid ellátási láncokban, termelői csoportokban és szervezetekben, és szakmaközi szervezetekben folytatott promóció során.

A támogatási kérelmek benyújtására még két éven keresztül, 2022. december 30-áig van lehetőség. Az első kifizetési kérelmet a támogatási kérelem benyújtásával azonos év december 31-ig, a további kifizetési kérelmeket az adott támogatási év december 31-ig lehet benyújtani a Magyar Államkincstár elektronikus felületén. A pályázó az utolsó évi kifizetési igénylését 2023. szeptember 1-ig nyújthatja be.

NAK/Szomi Edina

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése