REL együttműködés

A fenntartható közétkeztetés jegyében hirdeti meg a közétkeztetésben dolgozók részére a KÖZSZÖV - KÖSZ, a Nébih és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség közös szervezésben, a Magyar Természetvédők Szövetségének (MTVSZ) támogatásával a IX. Közétkeztetési Szakácsversenyt, a KÖSZ 2023-2024-et.

A verseny célja többek között a hagyományos ízek, ételek modernizálása, az étkezési kultúra fejlesztése, valamint az évszakokhoz és szokásokhoz kötődő ételek megismertetése. Hozzájárul továbbá a közétkeztetés népszerűsítéséhez, a fenntartható közétkeztetés támogatásához. Iránymutatás adhat a közétkeztetés fejlődéséhez, fejlesztéséhez egyúttal pedig megismerteti a heti egy húsmentes nap kampányt.

A verseny témája a Fenntartható közétkeztetés, egy 3 fogásos húsmentes menüt kell elkészíteniük a versenyzőknek, melynek nyersanyagköltsége nem haladhatja meg a nettó 850 Ft/fő összeget.

A versenyzők a jelentkezési szándékukat 2023. március 30-ig írhatják meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.

4 fős csapatok jelentkezését várják. A nevezés ingyenes, de támogató, vagy háttér közétkeztető főzőkonyhához kötött. 

Részletes információ a https://portal.nebih.gov.hu/hu/kozetkeztetesi-szakacsverseny oldalon található!

Forrás: NÉBIH / KÖZSZÖV

 

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése