REL együttműködés

2024-ben harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Rövid Élelmiszer-ellátási Lánc konferencia és kiállítás a Kislépték Egyesület főszervezésében, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat társszervezésében.

Az idei évben az ellátási láncokban rejlő együttműködésekre helyeződik a fő hangsúly, kiemelt szerepet kapnak a mézek és a méhészeti termékek.

A résztvevők előadásokat hallhatnak majd a zöldség-gyümölcs ágazati innovációkról, a gabona értéklánc szerepéről, méz termékek kiszereléséhez és értékesítéséhez használatos újszerű eszközökről. Az előadásokkal párhuzamosan részt vehetnek szakmai vezetett kiállítói túrákon, kiállító bemutatkozásokon, valamint megismerkedhetnek a REL közösségek termékeivel, fejlesztéseket segítő cégekkel, szervezetekkel és kínálatukkal.

Időpont: 2024. február 29. (csütörtök), 9:00 - 17:00

Helyszín: AERO Hotel, 6078 Jakabszállás Repülőtér, II. körzet tanya 12.

 

Mit kínál a III. REL EXPO?

-Találkozási, tanácskozási pontot a kistermelők, kézművesek, falusi vendégasztalt kínálók, vidéki turizmussal és vidékfejlesztéssel foglalkozó szakértők számára;

-Innovatív lehetőségek megismertetését az elérhető REL eszközökről és berendezésekről, valamint szolgáltatásokról az élelmiszer- és kézműves termékek feldolgozásához, csomagolásához, logisztikájához és értékesítéséhez;

-Sokszínű és kisméretű termelők, vállalkozók igényeire szabott szolgáltatások, modellek kínálatát;

-Gépmustrát az automata gyártók, kisüzemi hús-, tej-, gyümölcsfeldolgozók részéről, valamint webshop üzemeltetők szolgáltatásait;

-Konzultációs lehetőséget a hatósági szakértőkkel egyéni kérdésekről, biotermesztés, feldolgozás, csomagolás, étkeztetés, értékesítés, szállásadás témában;

-Nemzetközi jó gyakorlatok megismerését;

-Francia védjegyezési, márkaépítési szakértői közreműködést;

-Agroturizmust támogató szervezetek bemutatkozását;

-Kiszerelt méz és mézes termékek, valamint gabona értékláncának fejlesztési lehetőségeit is.

 

A rendezvényen történő részvétel a látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Látogatói regisztrációs határidő: 2024. február 28. Látogatói regisztrációs űrlap itt elérhető.

 

A rendezvényen történő részvétel a kiállítók számára térítéses és regisztrációhoz kötött.

Kiállítói regisztrációs határidő: 2024. február 15. Kiállítói regisztrációs űrlap itt elérhető.

 

Részletes programról itt tájékozódhat.

 

NAK / Szomi Edina

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám