A Herman Ottó Konferencia Központban 2025. október 13-án, hétfőn 9:30-tól „Mézek és élmények - A kaptár titkaitól a kulináris kalandokig” címmel szakmai konferenciát szervez a Kislépték Egyesület.
A rendezvény célja, hogy bemutassa és ösztönözze az élményméhészet fejlesztését, valamint új lehetőségeket ismertessen meg a mézek kreatív alkalmazása kapcsán. A többszereplős konferencia nem csak a termelőket, hanem a gasztroszereplőket is megszólítja. A rendezvényen szó lesz a magyar méhészeti ágazat helyzetéről, a mézben rejlő komplexitivitásról is.
Időpont: 2025. október 13., hétfő, 09:30-14:00
Helyszín: Herman Ottó Konferencia Központ – Budapest, Nagytétényi út 190.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTSON IDE
A rendezvény hozzájárul a közös gondolkodáshoz, a méhészeknek új ötleteket ad az élményméhészethez, a mézfajták bemutatásához és a közvetlen értékesítéshez, míg a gasztroszereplőknek tippekkel és inspirációkkal szolgál a mézek konyhai és italkészítési felhasználásához, valamint a méhészekkel való kapcsolódáshoz.
A tudásátadással, a hazai és nemzetközi gyakorlatok bemutatásával megvalósulhat egy olyan élményalapú szemlélet és a szakmai kapcsolódás, mely nélkülözhetetlen a REL szereplői között.
További információk és a részletes program IDE KATTINTVA olvasható.
A Szervezők szeretettel várják a termelőket!
NAK / Szomi Edina