Országos hírek

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos agrárkonferenciáját. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé lesz a főszerep. Az előadók között lesznek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetői is.


November 30-án és december 1-én Siófokon rendezi meg a Portfolio Csoport a 2017-es Agrárszektor-konferenciát. A rendezvény résztvevői a hazai agrárium meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől, ágazati és szakpolitikai döntéshozóitól kaphatnak választ az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekre.

A kétnapos konferencián olyan fontos és aktuális témákról is szó lesz, mint Közös Agrárpolitika jövője, az agrárium finanszírozása, az állattenyésztés és a növénytermesztés idei évi kihívásai, az új Nemzeti Fehérjeprogram, az integrációs törvény körüli viták vagy a mezőgazdaság innovációs forradalma. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosított platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.

Az előadásokon, vitafórumokon részt vesznek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetői, így Győrffy Balázs elnök, Éder Tamás alelnök (aki egyben az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének elnöke is), Papp Gergely szakmai főigazgató-helyettes, Suba Péter szolgáltatási főigazgató-helyettes, Keleti Marcell élelmiszeripari igazgató, Mikó Zoltán kamarai választottbírósági elnök. Rajtuk kívül mások mellett Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, Bognár Lajos országos főállatorvos, Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke is a felszólalók között lesz.

A konferencián a Portfolio Csoport bemutatja az „Agrárszektor 2017 – Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai agráriumban” című kiadványt is, amely a benne felvonultatott portrékkal és szakcikkekkel teljes körűen és hitelesen tekinti át a hazai agrárszektort.

 

(agrarszektor.hu/nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok